Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Van Engelen Custom Drums is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ’s-Hertogenbosch onder nummer 80727719.

Op deze pagina staan onze algemene voorwaarden geschreven. Mocht u vragen hebben, stuurt u dan een mailtje naar dave@vecustomdrums.nl

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden vanVan Engelen Custom Drums.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van de bestelling.
De verzendkosten zijn inclusief het inpakken en wegbrengen.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief eventuele verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden via  door overboeking met vermelding van naam, adres en artikelnummer of contante betaling bij afhalen.  Helaas is er geen pin mogelijkheid in de winkel.

Verzenden
Voor bestellingen worden, binnen Nederland, verzendkosten in rekening gebracht. Voor klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.

Na ontvangst van betaling wordt het pakket in principe elke donderdag of vrijdag afgeleverd bij Post.nl postservice. Alle bestellingen worden met zorg door ons verpakt. Post.nl zal de bestelling op het door u opgegeven huisadres afleveren. Levertijd is gemiddeld 2 werkdagen.

Als artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Artikelen die niet per post kunnen bijvoorbeeld antieke kasten, schouwen, tuindecoratie etc. kunnen in overleg thuis of per pallet worden bezorgd.

Annulering
U kunt de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van de order, zonder extra kosten, annuleren. Als u de geannuleerde bestelling al betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, bent u betalingsplichtig.

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u een tegoedbon of een ander artikel uitzoeken . Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.

Aansprakelijkheid
Alle afleveringen vanaf ons magazijn zijn voor risico en rekening van de koper.
Van Engelen Custom Drums is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Wel zullen wij altijd proberen naar een geschikte oplossing te zoeken.

Wijzigingsrecht
Van Engelen Custom Drums heeft het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Visit Us

Alleen op afspraak

 

Call Us

(+31) 6 555 030 35

Email Us

dave@vecustomdrums.nl